Informació per Stands DF 2017

Còpia del text que rebràs a l’enviar-nos la teva formulari emplenat. Hauràs reenviar el document signat adjuntant el DNI

Informació per a la sol·licitud d’Stand de Dolly Festival 2017

Volem deixar clar  que lamentablement i per motius d’espai, el fet d’haver realitzat la preinscripció o la inscripció no es garantia de l’adjudicació d’un stand.

El mètode d’assignació d’stands estarà relacionat amb la varietat i qualitat dels productes oferts pels diferents stands, i es seguiran criteris de proporcionalitat i igualtat. Dit d’una altra  manera: el fet de no ser una persona molt coneguda no té importància a l’hora de prendre la nostra decisió =)

 

En relació a les característiques de l’stand:

 1. El preu de la taula d’stand/expositor és de 55€ pels dos dies, y inclou: l’entrada de dos dies per a dues persones (el venedor y el seu acompanyant), un welcome pack, una taula de 2x1m i dues cadires. Es podrà adquirir un segon welcome pack per 5€ més.
 2. Res podrà sobresortir de la superfície de la taula ni pels laterals ni per la part frontal. L’altura màxima permesa per a diorames o expositors és de 70cm.
 3. Si no s’indica el contrari, no està permès penjar cartells a la paret de darrere l’stand.
 4. Si no s’indica el contrari, les taules no tindran cap tela que les cobreixi, motiu pel qual recomanem que cada stand utilitzi la seva pròpia tela.
 5. L’stand quedarà adjudicat un cop realitzat el pagament del mateix, a través de transferèn cia o paypal, en el període que s’estipuli en l’e-mail d’adjudicació.
 6. El pagament de la taula no serà reemborsable en cas de no assistència. Els dines només es retornaran en cas de cancel·lació de l’esdeveniment.

 

En relació a la normativa per a sol·licitar stand:

 1. Els productes que es portin han de ser relacionats amb el món de les nines. Així, s’admeten nines i ninots artesans, roba o accessoris per a ells, diorames, etc … Queda prohibida la venda d’articles no relacionats amb elles (complements per persona p.ex.)
 2. Necessitem organitzar els estands així que ens has d’especificar els articles que duràs a l’esdeveniment: tipus de nina que duràs, si fas customs, per a què canell és la roba que fas, miniatures, peluixos, … No cal que ens indiquis la quantitat, però sí necessitem que siguis clar amb el que vas a portar. Per això, en cas de ser seleccionat, tindràs fins a finals de maig per enviar-nos la teva llistat. Qualsevol canvi s’ha de notificar a l’organització per a la seva aprovació.
 3. No es permeten sortejos dins dels mateixos. Això treu opcions de compra de paperetes de la rifa benèfica i fer perdre el sentit de l’esdeveniment.
 4. No es permet la venda d’articles de segona mà.
 5. El fet d’acceptar l’assistència com a stand o expositor a Dolly Festival t’obliga a assistir com a tal els dos dies de duració de l’esdeveniment, això significa que el teu stand haurà d’estar muntat el dissabte a l’hora d’obertura de portes i ser desmuntat el diumenge  a l’hora de tancar. Pots de smuntar la nit de dissabte a diumenge després del tancament de portes i tornar a muntar el diumenge. Qualsevol possible inconvenient (malaltia, bitllets de viatge que surten abans del tancament de portes…) haurà de ser comunicat a l’organització amb antelació. El fet d’incomplir aquest punt significarà la no assistència en properes edicions de Dolly Festival.
 6. L’organització serà l’encarregada de confeccionar el mapa dels stands, i per tant, d’assignar la posició dels stands a l’esdeveniment. Pots exposar-nos les teves preferències però nosaltres som els encarregats de distribuiros.
 7. Queda total i absolutament prohibida la venda de recast a Dolly Festival.
 8. Dolly Festival no es responsabilitza de trencaments, robatoris o pèrdues que es puguin produir durant el transcurs de l’esdeveniment.
 9. Tant tu com el teu acompanyant doneu permís per a ser fotografiats o gravats i accepteu que aquestes imatges puguin ser difoses per diversos mitjans.
 10. En cas de vendre customs, accessoris o material vàlid per al Dolly Festival que realitzi un amic, aquests no poden superar un quart de l’espai de l’stand; en cas contrari, hauríeu de compartir un stand. Creiem que és injust per a altres stands que puguin haver quedat fora tot i haver emplenat la sol·licitud, que els treballs d’altres que no han sol·licitat estand estiguin presents de manera evident, i els seus no.

 

El fet d’incomplir aquesta normativa significarà la no assistència en properes edicions de Dolly Festival.

 

Puc compartir stand?

És possible que dues botigues comparteixin taula, tot i que han de tenir en compte els

següents punts:

 1. Les dues tendes han de posar-se d’acor d per a compartir stand, Dolly Festival no pot posar en contacte a dues persones interessades, per motius de temps i organització. Tot i així, en cas de dubte, podeu contactar l’staff.
 2. El preu de la inscripció de cada botiga de l’ stand és de 30€, i inclou una entrada, un welcome pack, una cadira i una part de la taula de 1x1m, durant els dos dies de l’esdeveniment.
 3. Les dues botigues han d’enviar una copia firmada d’aquesta normativa.
Anuncios